Miniput holdet

Stort tillykke med gradueringen

Lørdag den 18. juni emmede klubben af liv, spænding og høje forventninger, da Kofukan Karate Ballerup afholdte den årlige sommer graduering. Både børn begynder holdet, børn og unge holdet, ung & voksen holdet samt familie / voksen holdet var til prøve i løbet af dagen. Miniputterne kom alle i forkøbet ved ugen inden at have afholdt deres graduering.

Alle gjorde en fantastisk indsats og kan nu se frem mod en velfortjent sommerferie med både sommerlejr på Bøtø samt en masse god sommertræning – og, nå ja, så også sommerferie 🙂

Klubben ønsker alle tillykke med gradueringen samt de nye bæltefarver.

 

God sommer!

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere