Kofukan Karate tilbyder sommerferieaktiviteter til kommunens børn og unge

Sommerferieaktiviteter udbydes af Ballerup Kommune og er et bredt aktivitetstilbud til kommunens børn og unge. Her har man mulighed for at tilmelde sig en mængde forskellige aktiviteter i hvad der for nogle kan syntes at være en ellers lang sommerferie.

I år tilbyder Kofukan Karate hele 5 forskellige muligheder for at prøve vores form for karate.

Alle træningerne er lagt i vores egen kalender, men kan også ses via Ballerup Kommunes website eller kataloget nedenfor.

Dette er en oplagt mulighed for at få en god oplevelse i sommerferien.

Læs mere om aktiviteterne ved at følge links nedenfor.

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere