Sommerferie karate for Ballerup Kommunes børn og unge

I sommerferien havde Kofukan Karate Ballerup besøg af børn og unge fra Ballerup Kommune som en del af kommunens sommerferieaktiviteter.

Det er første gang efter flere års pause at klubben tilbyder sommerferie træning, så det var dejligt at se den store interesse for at prøve kræfter med Kofukan Karate. Både på miniput- og familieholdet kom der mange forventningsfulde børn og voksne som gerne ville få et bedre indblik i hvad karate er for noget.

Træningssessionerne varede 2 timer, hvor alle blev taget igennem basis karate teknikker, og fik mulighed på at smage lidt på hvor effektivt et selvforsvar karate egentlig er.

Vi håber selvfølgelig at kunne hilse mange af deltagerne velkommen tilbage i dojo’en efter sommerferien på et af vores nye hold.

Tak for et par gode dage – Osu!

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail”]

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere