Info om afholdelse af graduering 18. december 2021

Kære Kofukan medlemmer,

Vi glæder os til at se jer alle i morgen til graduering.
Som klub bestræber vi os på at efterleve de generelle retningslinjer som meldes ud af DIF, således at vi fortsat kan gennemføre både træning og graduering på forsvarlig vis.

Det vil vi gerne bede om jeres hjælp til. Vi skal derfor bede jer om at følge nedenstående så vi kan sikre at vi passer godt på hinanden.

  • Ved symptomer (hovedpine, løbende næse, hoste, ondt i halsen, nysen, feber og mistet lugtesans), så bliv hjemme – vi kommer til at afholde sygegraduering i januar/februar, når de høje smittetal har lagt sig. Så kan de elever som ikke kunne deltage, få en ekstra chance for at følge deres holdkammerater, således at deres sociale netværk kan bibeholdes.
  • Udøvere klæder om hjemmefra – i det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte.
  • Forældre afleverer og henter deres børn udendørs – hvis jeres barn er tryg ved at gennemføre sin graduering uden forældremedlemmer, så opfordrer vi til dette. Hvis dette ikke er tilfældet, opfordrer vi til at kun ét familiemedlem overværer gradueringen.
  • Forældre / pårørende i klublokalet – bør holde god afstand, spritte af og bære mundbind (undtagen når man sidder ned).

 

Vi glæder os til at afholde en god og sikker graduering i morgen.

 

Mvh,
Kofukans trænere og bestyrelse

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere