Super aktiv træningsdag for børn og unge begynder

Vi startede dagen med at få noget dejlig frokost, så energidepoterne blev fyldt godt op. Derefter havde vi en lang opvarmning med masser af udstrækningsøvelser, så vi bagefter var klar til 1,5 times kumite træning.

Her blev der blandt andet blev trænet benfejninger og spark til krop/hoved. Endelig sluttede vi af med en masse forskellige kampe for at øve, hvordan det ville være at komme til et stævne. Her fik rigtig mange blod på tanden til at prøve at komme med til det næste stævne (når vi igen åbner op for stævner).

Efter en velfortjent pause, hvor vi fik fyldt depoterne op igen, var vi klar til vores pensumtræning. Her fik alle rykket deres grænser, og alle fik mange fif med hjem også. Efter endnu en pause med lidt “optankning” (tak til Filippa, der havde bagt) var vi klar til lege høvdingbold alle sammen. Så blev klokken desværre slut, men alle var glade og syntes at det havde været en dejlig dag.

Tak for en dejlig træningsdag – I er super seje!

Mvh jeres sempais

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere