Miniput træningsdag

Lørdag d. 9 juni afholdt vi vores halv-årlige miniput-træningslørdag, hvor vi meget intenst gennemgår det pensum som mini-ninjaerne skal op til ved den kommende graduering.

Kære miniputter (og forældre),

Lørdag d. 9. juni holder vi vores mini-weekend for alle miniputter. Fordi mange børn i den alder ikke har prøvet at sove ude før, holder vi vores “weekend” som et enkelt-dags arrangement – uden overnatning. Det foregår naturligvis i klubben, hvor vi træner karate (fokus på pensum til graduering), leger en masse sjove lege, og hygger med en god film, inden vi slutter.

Vi begynder kl. 10:30 og slutter kl. 19:30.

Vi har brug for lidt hjælp fra nogen friske forældre, når der skal anrettes mad og drikke i løbet af dagen, så vi kan bruge vores tid sammen med børnene. Hvis nogen har mulighed for at give en hånd med, så giv os gerne besked snarest på e-mail anita@thilker.dk eller lars@thilker.dk. Vi skal bruge hjælp til frokost (10:30-13:00), eftermiddagskage (14:30-15:30) og til aftensmad (17:00-18:30).

Der er tradition for, at forældre bidrager med noget kage 🙂

Der er altid mange sjove “karate-kager”, og børnene elsker lige præcis den del af programmet 🙂

Det koster 140 kr at deltage i dagen, som betales ved tilmelding. Pengene går til indkøb af mad og drikke (+ diverse) til hele dagen. Tilmelding foregår via klub modulet, som man når ved at klikke hér.

Vi regner med at se jer allesammen, og glæder os til dagen!

Oss

Sempai’erne

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere