Årets første medaljer kom i hus ved Ishøj Cup

Weekenden d. 20-21 januar deltog Kofukans rutinerede kæmpere ved et stort Internationalt stævne i Ishøj.

Ishøj Cup havde kæmpere fra i alt 17 nationer heriblandt Skotland, Brasilien, Polen, Sverige m.fl. Kæmperne fra Kofukan var Emilia, Klara, Sara, Anders, Nicolai, Amalie, Camilla, Julie M. og Julie S.

Stævnet var det første i år, så kæmperne skulle lige finde sig til rette på arealet igen. Der blev vundet masser af kæmpe, men desværre var vi lidt rustne og tabte hele 6 bronzefinaler. Heldigvis viste Klara at hun var klar fra sæsonstart, da hun hjemtog en flot bronze i hendes nye kategori U14 piger. Om lørdagen kæmpede Camilla, Amalie og Sofie (lånt fra Budosportskarate) i hold cadet piger. Pigerne leverede en flot holdindsats og formåede at kæmpe sig frem til finalen ved at slå Sportskarate i semifinalen. I finalen slog pigerne Skotland 2-0 og sikrede dermed guldet hjem til klubben. Stort tillykke med medaljerne.

Næste stævne er Hamborg Open i start februar.

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere