Kung Fu Panda Event for Familie-/voksenholdet

Søndag den 17. marts afholdte familie/voksenholdet Kung Fu Panda træningsevent i anledning af præmieren på Kung Fu Panda 4

I dagens anledning stillede 14 friske familieholdsdeltagere til træning søndag morgen klokken 10 til en omgang Kung Fu Panda Boot-camp.

Træningen tog dem både igennem den udfordrende forhindringsbane i jade paladset, dramatiske hoftekast, samt dragekriger træningsarenaen. Endelig kastede de modige deltagere sig ud i knogleknusende Chin Na Fa teknikker.

Ovenpå strabadserne slappede holdet af med en meditation for at genfinde deres indre ro inden dagens næste programpunkt.

Efter træningen og en hurtig omklædning gik turen videre til Ballerup Centeret og Burger Concepts lokaler, hvor Po’s favorit træning skulle finde sted. Godt nok var dumplings erstattet med burgere og fritter, men noget lokal tilpasning må man jo forvente 🙂

 

Sidste stop på dagen var i Format Bio, hvor forældre og børn kunne nyde Kung Fu Panda 4, efter en hektisk formiddag.

Tusind tak til arrangement-teamet for en godt dag – vi ser frem til mange fremtidige sociale events med holdet (den næste allerede den 27. april, hvor vi har træningsdag… se mere her).

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere