Tillykke til Anders med danmarksmesterskabet

Kofukan Karate har i et års tid haft et tæt samarbejde med Itosu-kai Bosatsu karate i Valby, omkring talentudvikling af klubbens talenter indenfor karate disciplinen kumité.

Dette samarbejde bar frugt da Anders Hoedt Hansen repræsenterede Itosu-kai Bosatsu ved Danmarks Mesterskaberne i karate i Gigantium i Aalborg 17-19 november 2023. Anders blev Danmarksmester efter en flot finale som han styrede fra start til slut mod en stærk kæmper fra Greve Karate.

Stort tillykke til Anders med titlen som Danmarksmester i kumité Junior -55 kg.

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere