Kofukan Karate inviterede til et sandt karate-eventyr for børnene i Ballerup Kommune

Torsdag den 29/6 og lørdag den 1/7 var mulighed for at opleve spændingen ved karate og træningen i Kofukan Karate, da vi bød børn i Ballerup Kommune velkommen i dojoen som den del af Ballerup Kommunes sommerferieprogram “Sommersjov”.

Vi havde arrangeret to åbne træningssessioner med fokus på at introducere børnene til karate og give dem en smagsprøve på, hvordan vi træner karate på en sjov og engagerende måde hos Kofukan Karate Ballerup.

Vores første træningssession, “Ninja karate”, var dedikeret til vores yngste stjerner i alderen 0.-3. klasse. Her blev vores fremtidige karatekrigere introduceret til grundlæggende teknikker, der hjælper dem med at udvikle deres styrke og fokus. Fra håndknytning til stød og spark blev de introduceret til grundlæggende teknikker og havde en eksplosivt sjov tid! Det var to timer fyldt med sjov, udfordring og vigtige lektioner om disciplin og respekt.

Vores anden træningssession, “Karate for børn (med mor og far)”, var en fantastisk mulighed for børnene i alderen 0.-5. klasse og deres forældre til at træne sammen. Det var en festlig og livlig oplevelse, hvor hele familien fik mulighed for at udleve deres indre karatekriger og styrke familiebåndene gennem karate.Uanset om der var tale om teknik træning, kamplege eller muligheden for at give far og mor armstrækker, var det fedt at opleve det gode og høje energiniveau og se hvordan alle gav den gas i de udfordringer som vi stillede dem overfor.

Under træningssessionerne blev der arbejdet hårdt og svedt i bedste karatestil! Både børn og voksne blev udfordret med højt tempo og energiske øvelser. Fra grundlæggende teknikker til angreb og forsvar, legede vi med karate på en måde, der ikke bare trænede vores kroppe, men også vores sjæl. Det var en oplevelse, der fik smilet frem på alles læber!

Efter træningssessionerne fik alle deltagere en Kofukan drikkedunk samt vores velkomstfolder, hvor de kunne læse mere om vores klub, hold og træningstider.

Stort tak til alle de engagerede instruktører som hjalp til med at introducere karate for en masse seje børn og voksne i Ballerup.

 

Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske karatefamilie, kan du tilmelde dig et af vores introduktionshold på kofukan.dk/intro. Vi glæder os til at byde dig velkommen og tage dig med på et karateeventyr du aldrig vil glemme!

 

Osu og god sommer.

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere