Silas på træningsophold i Spanien med det Spanske kata landshold

Jeg landede i Madrid søndag kl 13:30 og mødtes med Fran (den spanske landstræner) i lufthavnen. Søndag aften var der ikke nogle træning, så det var bare afslapning.

Da det blev mandag morgen kørte vi mod Madrid for at se de spanske landsholdskæmpere træne. Jeg trænede dog ikke med, jeg kiggede bare på. Da det blev aften skulle vi endelig til træning. Vi trænede først på en skole i 2 timer og derefter i Frans klub i 1 time.

Tirsdag morgen stod vi tidligt op og kørte til Madrid igen. Denne gang skulle jeg træne med, med det spanske landshold. Det var en vild og inspirerende oplevelse at stå og træne ved siden af nr. 1 på wkfs verdensrangliste (Damian Quintero), og en masse andre af de allerbedste i verden. Om aftenen skulle vi træne igen. Denne gang 3 timers karate og 1 times pilates. De næste to dage forløb sig ens med 2 timers træning om morgenen med det spanske landshold og 3-4 timers træning i Frans klub om aftenen.

Det vigtigste jeg har taget med fra min træningstur til Madrid, er at benene er det allervigtigste i min karate. Jeg fik en masse gode øvelser og ben øvelser med fra Spanien, som jeg kan arbejde med videre i fremtiden.

 

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere