Husk tilmelding til graduering – juni 2021

Så er det åbnet for tilmelding til graduering juni 2021.

Gradueringen foregår efter nedenstående forventede tidsplan. Tidspunkterne for gradueringen er start tidspunkter. Det forventes at du selv har varmet op inden, og er klar til at gå i gang med det samme.

Tid Hold Tilmelding
08:30 - 10:00
Børn & unge begynder
10:00 - 12:00
Børn og unge øvede
12:00 - 13:00
Ungdom øvede
14:30 - 15:30
Voksne

Klik på dit hold i listen ovenfor for at gå direkte til tilmeldingen på kofukan.klub-modul.dk

Det er vigtigt, at du tilmelder dig det rigtige hold, så vores gradueringslister passer!

Der bliver taget billeder af holdet efter gradueringen.

Spørgsmål kan rettes til Sensei på formand@kofukan.dk

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere