Kobudo træning

Den seneste åbning for udendørs træningen er på voksen holdene blevet brugt til bl.a. Kobudō træning, mere specifikt træning med bō-staven, som  er betegnelsen for en 1,8 meter stav, typisk lavet af rødeg, hvideg eller bambus. Fokus for de to kobudō træninger var de to bō kata’er – Shushi no kon og Sakugawa no kon og derudover blev der også trænet angreb og forsvarsteknikker med staven.

Alle gik max til den under træningen og der blev svunget med stave til den helt store guldmedalje.

Fantastisk at vi, på trods af den noget ærgerligt corona situation, formår at holde gang i træningen og sikre et flot fremmøde til en frisk udendørs træning.

 

Tak for en god træning – osu!

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere