Overrækkelse af sorte bælter fra Japan

Kofukan Karates sidst graduerede Shodans (1. grad af det sorte bælte) havde ventet længe på at modtage deres bælte fra Japan som både havde været en gang i Danmark og returneret og forsinket yderligere pga. Corona. Lige inden klubben skulle lukkes igen lykkedes det dog at gennemføre overrækkelsen af bælterne fra Japan til:

1. Dan Silas Thomsen
1. Dan Lone Hansen
1. Dan Julie Mollerup
1. Dan Sami Ali

Traditionens tro gav Sensei også et par ord med på vejen samt et stort tillykke med deres første grad af det sorte bælte. Disse fire personer har med deres fighter vilje nået en vigtig milepæl og er nu færdige med basis træningen og klar til at lære den “rigtige karate” der bygger ovenpå kyu-graderne. Denne del er dog allerede påbegyndt, idet flere allerede har taget deres første del gradueringer mod 2. dan (2. grad af det sorte bælte).

Sensei benyttede også lejligheden til at takke for deres engagement i klubben med at undervise klubbens forskellige hold og hjælpe til. Dette er alt afgørende for at Kofukan Karate Ballerup fortsat kan udvikle sig og blive en endnu bedre klub for alle, uanset niveau og ambitioner.

Stort tillykke til jer alle

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere