Vellykket træningsdag for børn begynder holdet

Vi startede dagen med en hyggelig frokost hvor vi fik snakket om hvad der skulle foregå de næste par timer.
Derefter fik vi varmet godt op i hele kroppen, hvor vi blandt andet lavede en øvelse der hedder “death by burpees”. Den øvelse får man virkelig varmen af og er super sjov. Der var flere som nåede op på 17 stykker. Rigtig godt gået af alle!

Efter opvarmningen gik vi i gang med kihon øvelser med henblik på at få øvet grundbevægelserne til den næstkommende kata. Der var meget at holde styr på, men en god start på en kata som vi kommer til at vende tilbage til i løbet af sæsonen. Derefter rundede vi et par praktiske selvforsvarsøvelser i form af håndlåse og frigørelse tekniker.

Der blev selvfølgelig også holdt godt med pauser, hvor der blev hygget med båder pølsehorn, kager, snolder & saft…..

I det sidste modul af træningen blev der øvet kumite tekniker, med blandt andet 1-2, 1-3 & 1-2-3, alt sammen på små puder med en makker. Ungerne gik op i det med liv og sjæl – dejligt at se klubbens fremtidige kumite talenter 🙂

Efter alt dette skulle der selvfølgelig også leges, og der blev både leget “trække gulerødder” og “høvdingebold” i næsten en hel time. Derefter havde vi en halv time, hvor børnene fik “fri leg” og rigtig fik hygget sig på kryds tværs oven på alle anstrengelserne.

Det var rigtig dejligt at se hvor meget børnene på holdet gerne vil hinanden og hvor godt de tog imod de nye oprykkere/nystartet børn, som med al tydelighed nu føler sig velkommen og fortrolige med deres nye hold kammerater. Alt i alt en fantastisk dag.

 

“Citat fra flere af børnene”
Best day ever!!!!

 

Osu

Sempai Per og Sempai Kasper

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere