Så er det i dag vi skifer til den nye dojo

Vi er så spændte på at skulle åbne for vores nye lokaler hvor mikroputterne her til morgen bliver de første til at indvie dojo’en. Forud er der gået mange ugers hårdt slid og slæb med at få lokalerne gjort klar, og som for alle byggeprojekter der er fortsat en masse småting som vi lige skal have til at falde på plads over de kommende uger. Men endelig er tiden kommet til at kunne rykke ind i vores permanente lokaler og starte træningen i vores store dojo. Stort tak til alle i som har hjulpet til med at skabe disse nye rammer for vores medlemmer og forening.

Adressen på den nye dojo er: Energivej 15, Blok C, 1. sal, 2750 Ballerup

 

 

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere