Vi har modtage et legat fra Ballerup Kræmmerfestival

Kofukan Karate Ballerup modtog ved reception på Ballerup Rådhus den 25. september 2019 et flot legat fra Ballerup Kræmmerfestival.

I forbindelse med indretning af vores nye dojo er det også blevet tid til at udskifte vores (efterhånden meget gamle) måtter i dojo’en. Til den nye (og store) dojo skal der anvendes flere måtter end tidligere, og da vores eksisterende måtter efterhånden er blevet godt udtrådte efter lang og god tjeneste, besluttede Bestyrelsen at investere i nye måtter til klubben. Måtter er imidlertid ikke billige, så vi valgte at ansøge Ballerup Kræmmermarked om at støtte os i vores måtte-indkøb.

Det er ikke hver dag man holder så store penge
Kofukan Karate Ballerup modtager legat fra Ballerup Kræmmermarked

Spændingen var derfor også stor da vi i sidste uge modtog et brev fra Ballerup Kræmmermarked om, at vi var blevet imødeset med et legat og en del af de mange forenings-kroner. Og endelig, ved en reception på Ballerup Rådhus her til aften, blev spændingen udløst og legaterne fra Ballerup Kræmmermarked uddelt.

Ballerup Kræmmerfestival fik i 2019 et meget flot resultat, hvilket betød, at foreningen samlet set kunne uddele 120.000 dkr til kommunens foreninger. I alt var 30 foreninger blevet udvalgt til at modtage et legat, heriblandt også Kofukan Karate Ballerup som kunne drage hjem med aftenens største legat.

STORT tak til Ballerup Kræmmerfestival for det flotte legat og til Ballerup Kommune for en hyggelig reception. Vi ser frem til at kunne træne på de nye måtter den 5. oktober hvor vi åbner op for vores nye lokaler – nu også med spritnye måtter.

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere