Stor success ved efterårets første stævne

Kofukans kæmpere gav den gas ved Budo Cup og tog flotte placeringer.

Lørdag d. 19 august dannede Ishøj Idrætscenter rammen om Budo Cup.

Stævnet lå meget tidligt på sæsonen, så rusten skulle lige bankes af for nogens vedkommende. Ikke destod mindre præsterede Kofukans unge kæmpere rigtig flot både i kata og kumite. På dommersiden var Kofukan også flot til stede, da både Sensei Lars, Monika, Veronika og Patrick dømte på arealerne.

Det blev til følgende resultater:

Guld:
Kumite 9 år: Liva
Kata 12 år: Silas.
Kata 13 år: Rebecca
Kata 12år: Victor

Sølv:
Kata 10 år: Emilia
Kumite 10 år pulje A: Emilia
Kumite 12 år: Julie M.
Kumite 13 år: Klara
Kumite 13år: Andreas

Bronze:
Kumite 9 år: Elena
Kata 10 år: Oscar
Kata  10 år:  Patrick
Kata 13 år: Niklas
Kumite 12år: Victor
Kumite 10 år: Oscar

5. Plads
Kata 10 år: Isabella
Kumite 12 år: Anna-Freja

Stort tillykke til alle.

 

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere