DM resultater

Kofukans kæmpere deltog ved DM i Holstebro.

For første gang blev DM afholdt i det jyske nærmere Holstebro. Om lørdagen for plus 14 år blev det til 3 medaljer og om søndagen for kæmpere under 14 år hev Kofukan ligeledes 3 medaljer hjem. Det var ikke vores bedste resultat ved DM, men vi ender alligevel som 10. bedste klub ud af 35 klubber, som deltog.

Resultaterne blev følgende:

Guld og titlen som Dansk mester:

Silas kata 11 år. ( 4. år i træk)
Tina Kumite master kvinder og shobu Ippon plus (3. år i træk)

Sølv og vice Danmarksmester:

Rebecca kata piger 12 år.

Bronze:

Andreas drenge 12 år.
Camilla cadet piger +54 kg.
Amalie cadet piger +54 kg.

Stort tillykke!

På kofukan.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.  Læs mere