Konkurrence 3 (boblerholdet)

Træningstider kumite: Fredag fra kl.17-18.

Krav/mål: at få basale færdigheder under træningen, som kan være pointgivende ved stævner. Udøveren skal kunne tage medaljer ved kat. 1. Har ambitioner om at komme på konkurrence 2.

Stævner: Udøveren deltager ved de stævner som er for konkurrence 3. Ved sæsonstart udleveres en plan med stævner og arrangementer, så udøveren har mulighed for at skabe en god planlægning. Det er udøveres eget ansvar at få tilmeldt sig stævner og arrangementer rettidigt via klub-modul.

Forventninger: Det forventes at udøveren passer sin kumitetræning og har lyst til at prøve kræfter med begyndestævner. Der vægtes et godt sammenhold på holdet og udøverne bakker hinanden op både under træning og ved stævnerne. 
Når udøveren starter med at konkurrere, skal udøveren være i besiddelse af udstyr i både blåt og rødt samt bælter. Drengene skal have en skridtbeskytter og pigerne en brystbeskytter (fra 13 år eller når det er nødvendigt). Derudover skal udøveren have Kofukans træningsdragt, når udøvere begynder at konkurrere.

Forældrene: Forældrene vil blive inddraget i arrangementer samt stævner. Det forventes at der bakkes op. Det er vigtigt at forældrene kommer med positiv feedback både efter træning og ved stævnerne.
Ved stævner overlades al coaching til coachene. Som forældre til et barn på konkurrence 3, skal du med til stævner og hjælpe med at gøre dit barn klar til kamp på arealet med mindre andet er aftalt.

Øvrigt: klubben sørger for tilmeldingen til diverse stævner, når udøveren har tilmeldt sig via klub-modul.

Udøveren: For alle med lyst til kumite og som ikke træner på konkurrence 1 og 2.
Fra gult bælter og opefter.

Der vil være nogle fredage, hvor vi ikke træner pga. stævneaktivitet. De fredage hvor vi træner, vil blive lagt i klubbens kalender i løbet af sommeren.

September

   
  Træning 7.
  Træning 14.
  Ingen træning 21.
  Ingen træning 28.

Oktober

   
  Ingen træning 5.
  Træning 12.
  Ingen træning 19.
  Træning 26.

November

   
  Træning 2.
  Træning 9.
  Ingen træning 16.
  Træning 23.
  Træning 30.

December

   
  Træning 7.
  Ingen træning 14.