Kaisen Cup 2012

Tina guld - Batric bronce - Mathias bronce

Lørdag 17. november drog Mathias, Batric og Tina til det første afholdte Kaizen Cup i Kolding.  Stævnet havde deltagelse af flere lande fra bl.a. Tyskland, Norge og  Grækenland.

Første mand på gulvet var Mathias i -61 kg. Klassen. Puljen blev kørt som ”alle mod alle” og efter en flot indsats endte Mathias med en bronze medalje. Efter frokost var Batric næste kæmper i ilden og hans indsats resulterede ligeledes i en bronze. I senior -61 endte Tina i finalen mod en tysker, som efter en føring blev hentet med nogle velplacerede spark og Tina tog guldet.

Inden stævnestart fik alle kæmper over 17 år mulighed for at deltage i en showkamp mod den tidligere verdensmester Dimitri Margaritopoulos, som havde valgt at ligge vejen forbi stævnet. Batric takkede ja til denne udfordring. Grækeren vandt alle sine kampe, som blev kæmpede i træk kun afbrudt af 2 minutters pausen mellem hver. Batric leverede en super indsats og fik som den eneste kæmper sat et spark i hovedet på den tidligere verdensmester, dog uden det desværre gav point

Jeppe bronce - Marcus bronce

Om søndagen var Sempai Daniel afsted med Jeppe, Marcus, Sebastian og Viktor fra Elite holdet.

Jeppe og Marcus var i samme pulje. Og Jeppe åbnede ballet i puljen med at vinde med maksimum point, altså 8-0 over sin modstander. Næste modstander var en lidt hårdere nød at knække, den blev tæt, men tyskeren, der os tog en finale plads vandt i denne omgang. Marcus nåede som sin klub kammerat også til sin anden kamp, hvor modstanderen ligeledes var en tysker, og var den anden finalist i puljen. Det blev til to bronze til drengene, som gjorde en god indsats.

I den lettere vægtklasse havde vi de to andre kampklare drenge, Sebastian og Viktor. Begge kæmper vandt deres første kamp med god stil. Men i deres anden kamp var det som om de hvilede lidt på laurbærerne og ikke formåede at hæve deres niveau som i deres forrige kampe, så de måtte begge se sig slået på målstregen.

Drengene kæmpede alle flot og det blev til følgende resultater:

- 45 kg Sebastian Gregersen og Viktor Obeling en vundne kamp hver.

- 50 kg Marcus Gronemann og Jeppe Paaske begge bronze.

Tillyke til alle.