Miniput Karate 6 - 7 år.

 

 

Vi optager løbende nye medlemmer!

Kofukan Karate Ballerup tilbyder Miniput Karate for børn i alderen 6-7 år. Vi tager udgangspunkt i barnets behov for at udvikle sig og al træningen tager afsats i karatens mangfoldige værdier.

Alle ansvarlige instruktørerne på holdet har mange års erfaring og flere af klubbens unge instrktører hjælper til med at give en god oplevelse. 

Fysisk udfoldelse er næring til barnets udvikling
Gennem karatens disciplin og træningsmetoder, kan vi give barnet gode sociale og kropslige erfaringer. Erfaringer som barnet vil drage nytte af resten af livet.

Vi arbejder bl.a. med begreber som:
Fairness – Respekt – Konfliktløsning – Kropssignaler – Håndterer følelsesudbrud – kropserfaringer

Vi underviser ud fra at træningen skal være motiverende og sjov, men også en udviklende faktor i barnets sociale og motoriske udvikling. Det gør vi bl.a. ved at fremme god personlighed og venskaber blandt klubbens medlemmer og et alsidigt træningsprogram som mikser traditionel karate og moderne træningsmetoder.

Er dette noget for dit barn, så kom ned til Kofukan Karate Ballerup om lørdagen kl. 10:45 - 12:00. (Vi har også plads til de "vilde drenge")

Venteliste
Der kan være venteliste til tider, men ved at klikke linket her..., kan du se hvor mange er tilmeldt holdet. Er holdet fyldt op, kommer du på venliste ved at tilmelde dig holdet og du vil automatisk modtage en mail ved første ledige plads.

Har du spørgsmål omkring holdtilmelding kan du skrive til os klik her...

Træningstider
Lørdag kl. 11:00 - 12:15 for Miniput Karate 6-7 år. Se alle hold her...

Indmeldelse og Kontigent:
Læs mere her...

Adresse:
Vi holder til på Energivej 15, 2750 Ballerup. For kort klik her...

Der er gratis prøvetimer de første par gange. 

Du er altid velkommen til at komme ned og hilse på os.