Præmiebordet

Lørdag den 8. november 2007 var der DM for hold i Bavnehøjhallen.

Klubben stillede med 4 hold, 2 i ungdom drenge, 1 i Kadet ungdom og 1 hold i Seníor mænd.

I ungdom drenge kumite stillede Bo, Kennie og Mads op som hold 1. Luca, Victor og Frost som hold 2.

I kadet drenge stille Lars, Joakim og Andreas op. Og i senior mænd var det Daniel og Mikkels tur.

Bo, Kennie og Mads klar til kamp

Hold 1 skulle kæmpe mod Allerød Karate Dojo og Bo var den første. Han fightede godt og fik fejet benene væk på modstanderen men fik ikke et scorende point ind. Bo kom lidt efter op og førte 2-0 men kampen endte 3-2 til modstanderen.  

Så blev det Kennie's tur og inden der var gået 5 sek. af kampen havde han fået et spark ind der gav 2 point. Sådan!!! Efter 30 sekunder laver Kennie et flot angreb mod modstanderens hoved og så førte han 5-0. Kort efter scorer han yderligere 1 point men ved de næste angreb  måtte Kennie indkassere 3 advarsler for for hård kontakt som hver gang gav modstanderen 1 point. Kennie vandt kampen 7-3.

Mads var sidste kæmper på hold 1 og kort inde i kampen fik han en advarsel for for hård kontakt. Mads fik scoret 2 point og efter et angreb fik modstanderen en advarsel for at simulere en skade. Det næste angreb fra Mads gav 2 point da han satte et spark ind i siden på modstanderen. Herefter gik det stærkt for inden for 5 sek. fik Mads en advarsel der gav modstanderen 1 point og Mads fik scoret 1 point.
Så Mads vandt kampen med 5-1. Og drengene var klar til næste modstander.

Luca i kamp

Hold 2 skulle kæmpe mod Taifu Shai Karate og Luca var den første som skulle kæmpe men desværre vandt modstanderen 3-1.

Næste kæmper var Victor som til trods for en god kamp tabte 3-1 til modstanderen.

Frost kæmpede sig til uafgjort 2-2 så drengene gik ikke videre.

De fightede godt og er klare og opsatte til næste stævne.

Taktikken blev lagt

Næste modstander på vej mod finalen var Gladsaxe Karateklub og en meget opsat Bo fik fightet sig til 6-0. Næste på banen var Kennie som stod over for en meget opsat modstander som hurtigt fik 3 advarsler, hvor den ene gav Kennie et point. Det var en intens kamp og Kennie kom op og førte 5-0 og kampen sluttede 5-1 til Kennie. Flot.

Så var Mads klar til en opsat modstander. Til trods for en modstander der konstant angreb Mads lykkedes det ham på flotteste vis at parrere angrebene og få scoret point så kampen endte 4-1. Godt gået Mads!!

Så var drengene klar til finalen mod Solrød Karate Klub som skulle kæmpes med det samme.

Mads var første kæmper og efter en meget jævnbyrdig kæmp stod det stadig 0-0 efter første minut. Modstanderen får 1 point ind og herefter får Mads 1 point ind men modstanderen får hurtigt 3 point selvom Mads kæmpede godt. Så Mads taber 4-1.

Bo kom på banen og styrede kampen fra start til slut på flotteste vis. Han vandt suverent 8-1 - det ene point fik modstanderen fordi Bo fik en advarsel for for hård kontant. Flot kæmpet Bo!!

Kennie var sidste på banen og selv om han var opsat og havde de fleste chancer taber han 4-0. Men det gav sølvmedaljer til drengene. Meget flot kæmpet!!!

Daniel og Mikkel

Daniel og Mikkel skulle kæmpe mod Aalborg Karate Skole og første kæmper var Daniel der hele kampen igennem lagde pres på modstanderen, og Daniel måtte indkassere et par advarsler for for hård kontakt, der gav modstanderen point men det blev sejrer til Daniel på 4-3.

Så var det Mikkel's tur og han fik scoret 2 point da der var gået 6 sek. af kampen !!! Resten af kampen lagde Mikkel godt pres på modstanderen og Mikkel fik et par advarsler og det gav modstanderen 1 point.

Næste modstander var fra Sportskarate.dk og Daniel lagde igen ud. Han fik hurtigt scoret 1 point og efter en intens kamp, hvor modstanderen fik 1 point ind, blev tempoet det sidste minut sat op og Daniel scoret 2 point. Flot sejrer til Daniel på 3-1.

Da vi kun stillede med 2 kæmpere i Kumite mænd var det igen Mikkel der skulle kæmpe. Han styrede kampen på flotteste vis og var hele tiden inde i centrum mens modstanderen hele tiden var presset. Dette gav dog ingen point til nogen og kampen endte 0-0.

Joakim, AW og Lars inden mødet mod Odense

Lars, AW, og Joakim skulle kæmpe mod Odense og her var Lars den første som skulle på arealet. Lars var oppe imod en opsat modstander men fik kæmpet sig flot til en sejrer på 4-2.

AW skulle op imod Amis og AW havde efter 30 sek. scoret 2 point. Kampen var instens og tiltrods for mange angreb på AW vinder han suverent 8-0. Flot AW.

Joakim skulle kæmpe mod en meget angrebslysten Jacob som fik scoret 2 point mod Joakim - det ene på en advarsel. Efter Joakim hurtigt havde scoret 2x2 point fik Jacob en skadet storetå og lægen stoppede kampen. Drengene var videre og skulle kæmpe mod Herning Karate Klub.

Lars mod kæmper fra Herning

I næste kamp var det igen Lars, der skulle på banen men til trods for en god figth taber han 4-2 til modstanderen.

AW fik hurtigt en markering ind mod modstanderens side og scorer 2 point. Da der er 15 sekunder tilbage af kampen stod det 4-4 men modstanderen fik en advarsel, der gav AW det afgørende point så kampen endte 5-4 til AW.

Joakims kamp startede ikke godt da hans modstander får scoret 2 point hurtigt inde i kampen og kort efter scorer 2 point igen. Næsten som kampen er slut får Joakim vredet knæet om og humper fra kampen og han må have lagt is på knæet. Han er heldigvis på benene igen efter en times tid.

 

Sølvmedalje til drengene

Så var der kun ventetid tilbage inden drengene skulle have overrakt deres sølvmedaljer. En ventetid på 2 timer, men der var underholdning og finalekampe imellem tiden. De 4 kampareler blev reduceret til 1 i centrum og al lys i hallen blev slukket og der blev sat spot på arealet i midten.

Der blev heppet på livet løs på de respektive klubber og jeg vil gerne fremhæve finalen i hold-kata mellem Nykøbing Falster hold 1 og hold 2 som noget specielt da hold 2 (drengene) viste en meget flot bunkai efter deres kata.

Herefter kunne vores drenge få overrakt deres velfortjente sølvmedaljer.

Tak til alle for en god og spændende dag.

Webmaster

Alle videooptagelser er som sædvanlig filmet af klubbens videomaster Ib.