Læs alt om turen til England

Endnu en gang var kofukan Danmark deltager til Kofukan World Cup, som i år blev afholdt i byen Lincoln i England. Der var afrejse fra København den 28 marts 2008 og gruppen bestod af 32 mennesker hvor der var tilmeldt 16 kæmper til stævnet.

Ankomst fredag den 28. marts 2008
Vi blev afhentet i Nottingham lufthaven, hvorefter der var en 1½ times buskørsel til Lincoln by til vores Kofukan hotel Holiday Inn med en dejlig udsigt over den lokale flod. Byen var en tidstypisk by, med en nyede samt en spændende gammel bydel. Den første aften var præget af lidt rejse træthed og aftenen blev brugt til at en del af de medrejsende forældre spiste en fælles aftensmad på en af de lokale restaurant og kæmperne ladede op til dagen derpå.

Tidligt i seng gik alle for at være klar til næste dag turnering, som alle ventede med spænding på, især os medrejsende forældre. 

Lørdag den 29. marts 2008

Efter en fælles morgenmad på hotellet, var der afgang til hallen, som var beliggende i gå afstand fra vores hotel. Stævnet startede med kata og der var spænding fra starten med de yngste først. Bagefter var der hold kumite og individuel for seniorerne +18 år.

Resultater fra den første dag…

  • Guld. Patrick Christiansen drenge kata 13 år.
  • Bronce. Camilla Thorlaksen piger kata 14 år.
  • Sølv. Kennie Hansen Drenge 16/17 år . Kata
  • Sølv. Jonas Bisgaard Mænd kumite – 78 kg
  • Bronce. Daniel Poulsen Mænd kumite – 78 kg

Aften blev afsluttet med middag, hvor en del af gruppen var ud spise. Efter en lang dag var alle trætte og turen tilbage til hotellet for, at komme til køjs og igen være klar til næste dags turnering.

Søndag den 30. marts 2008

Efter endnu en god nats søvn og morgenmad, gik turen til hallen og kæmperne var klar til at turneringen skulle fortsætte...

Resultaterne fra anden dag...

  • Bronce. Luca Kirketerp drenge 15 år kumite
  • Bronce. Bo Ingerslev drenge 15 kumite
  • Bronce. Andreas Westergaard drenge 16/17 år kumite
  • Bronze. Hold kumite drenge 16/17 år kumite: Kennie Hansen, Andreas Westergaard, Joachim Mogensen.

Efter dagens turnering og flere flotte resultater, gik turen tilbage til hotellet til en ½ time på sengen og gøre sig klar til aftenens Kofukan fest. Afgang til festen foregik med deltagerne fra Portugal og turen op til festlokalerne gik igennem den dejlige og gamle del af byen.

Festlokalerne var beliggende tæt ved den store domkirke, som vi ved næste dags sightseeing skulle se.

Det var en godt middag/fest og trods det at maden ikke var den bedste, var øllet til gengæld billigt til os forældrene store glæde. Musikken spillede til ud på aftenen og alle deltagere, store som små dansede, på trods af vores deltager syntes af det var utroligt pinligt af se deres forældre danse;-)

Da festen lukkede, gik turen igen gennem byen for nogle, mens andre gik en tur igennem byen og så nærmere på de lokale barer sammen med nogle af Kofukan medlemmerne fra de andre lande.

Den 31. marts 2008

Dagen var afsat til sightseeing og en tur igennem byens forretninger for indkøb af sko, tøj og ikke mindst træningsartikler…Steve fra Kofukan England havde planlagt en tur hvor vi besøgte den gamle domkirke fra år 1150 og det store kastel som romerne havde bygget. Begge bygningsværker må man sige, var meget imponerende og meget spændende at se. Domkirken var bl.a. været brugt ved indspilningen af flere film, seneste Dan Brown film - Da Vinci Mysteriet

Den 1. april 2008.

Op før fanden fik sko på og hjem igen…

Dejlig tur..

Alt i alt var det en verdensklasse tur på næsten på alle leder og kanter. De medrejsende forældre fik stort udbytte på turen, ved at alle lærte I hinanden at kende og vi fik sammen mange gode og skægge timer sammen. Tak til de deltagende forældre som bakkede op om denne tur…

Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til, at invitere alle andre forældre i klubben til at deltage I de fremtidige ture der bliver planlagt, således at forældre gruppen bedre kan lære hinanden at kende, og derigennem gøre klubben til et endnu bedre sted at være…

Artikel skrevet af René Christiansen