Kyu Cup d 15 maj 2010 i Gladsaxe hallen. Stævnet er arranget således, at de bedste sjællandsker klubber er inviteret og kun for dem under dan grader, deraf navnet kyucup. I år var deltagere tallet næsten oppe på 300. Kofukan karate klub havde 19 deltagende på dagen. Alt fra første gangs deltagende til de lidt mere rutineret talenter, der var rigelig med coaches til at tage sig af kæmperne, derudover hjalp de mere erfarende kæmper også til, og en stor opbakning for forældrerne gjorde at ingen blev overset. 

Der var 4 arealer, vi havde heldigvis de fleste af de nye på de samme arealer, 5 af dem Thomas,Aida, Sebstian, jeppe og marcus. På trods af det var deres første gang, gik de alle sammen ind på arealet med rank ryg og gjorde en kanon indsats. Men en gjorde det særlig godt, Sebastian Gregersen med sin skarpe pinan nidan kæmpede sig til en flot bronze. Den anden medalje tager i kata var Christian Thilker fra kofukans konkurrence hold, han kæmpede sig til en finale plads, hvor han desværre måtte se sig slået af en ældre og lidt mere fysisk stærk modstander, men ikke desto mindre flot anden plads. En anden ny deltager i kata var jennifer Lunden, som indtog en flot 4. plads i sin klasse.

Efter pausen skulle der være kumite, der havde vi ligeså mange unge og spændte første gangs kæmper. Alle af de nye gjorde en flot indsats, på trods af ingen medaljer blevet hevet hjem, men Marcus Gronemann, kæmpede sig bravt igennem sin gigantiske pulje med 41 deltagere, til en 4. plads. Anderledes så det ud for kæmperne fra kofukans kamphold, der havde trænet hårdt for, at nå et højt niveau.   

De unge drenge i klassen 13-14 år 10- 5 kyu skulle på først, der stillede kofukan op med hele 5 kæmper. Det var en hård klasse med høj intensivitet. Og det endte med en bronze kamp mellem to kæmper fra kofukan, nemlig Sebastian Schlultz og Mathias jensen, hvor Mathias, der havde sparket sig til sejre i de forrige kampe trak de længste strå. I puljen for de lidt tungere drenge, havde vi Batric, som er udsædvanlig godt kørende for øjeblikket. Han var endnu engang tændt og godt kørende, men på grund af en del størrelse forskelle, endte Batric kamp om at gå i finalen med en tabt kamp, fordi modstanderen måtte trække sig med en skade efter et spark fra batric, uheldigt. Men Batric fik en chance til om bronze medaljen, denne gang greb vi det lidt mere taktisk an, og Batric tog en helt fortjent Bronze medalje.

I pigernes afdeling så det endnu bedre ud, der havde kofukan 2 finalister, Hannah i klassen 13-14 år 4-1 kyu kæmpede sig flot til finalen med sin stærke fighter vilje. I den anden klasse 15-16 år 4-1 kyu indkasseret kamilla med sin gode timing og skarpe teknikker den anden finaleplads. Desværre måtte begge piger se sig slået af nogle dygtigere kæmpere.  

Tak for en Rigtig god dag hvor alle gjorde det godt og tidsplanen blev overholdt lige til det sidste.

Se (nogen af) billederne fra stævnet hér. Der kommer flere senere...