Kropsbehandling i Kofukan Karate Ballerup

Behandlingsform

Jeg søger erfaring og øvelse som behandler og søger derfor kroppe som kunne bruge lidt opmærksomhed 😉

Som Psykomotorisk terapeut studerende, vil denne behandlingsform være en, blid bindevævsbehandling med fokus på at afspændende muskler og berolige nervesystemet. Som udgangspunkt vil en session indebære en behandling af hele kroppen, fremfor et bestemt problemområde, da hele kroppen hænger sammen. Undervejs er det dog muligt at give bestemte områder ekstra tid og opmærksomhed.

Jeg har fornyeligt taget et kursus i Reiki healing, som jeg også tilbyder behandling med. Det er en meget subtil behandlingsform, som man helst skal have 4 behandlinger af indenfor en så kort tidsperiode som muligt. Jeg er helt ny indenfor feltet og har derfor begrænset erfaring, men det er en form som ikke kan gøres forkert og absolut kun kan gavne. Så er man interesseret, er dette også en mulighed.

 

Behandlingstider

Fredag d. 11. oktober, Fredag d. 25. oktober, Fredag d. 8. november, alle dage mellem 18:15 – 19:15 og igen 19:30 – 20:30.

I kan tilmelde jer ved at kontakte mig direkte på Messenger (Mathias Kostelecky Jensen).

Da jeg stadig er studerende og derfor ikke kan garantere bestemte resultater vil jeg endnu ikke tage betaling for behandlingen, men i stedet gøre det donations baseret, så folk er velkommen uden forventning at betale hvad de selv mener det er værd.

 

Mvh,

Jeg glæder mig til at se jer.

Mvh Mathias, Kofukan Karate Ballerup.