To medaljer i Berlin

Kofukans konkurrencehold formåede at hente medaljer ved Tysklands største stævne Banzai Cup.

Fredag d. 16 september rejste en gruppe fra Kofukan til Berlin. Gruppen bestod af kæmperne Camilla Hansen, Amalie Højgaard, Klara Rohrsted, Emil Friis, Silas Thomsen, Veronika Wisniewski, coach Tina Slott og Peter Fagerland samt forældrene Stig og Jesper. 

Vi ankom fredag eftermiddag, hvor vi blev registreret med det samme og ellers stod den på lidt sightseeing både fredag og lørdag formiddag, hvor vi bl.a. besøgte Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor.

Lørdag eftermiddag stod på en tur i hallen, da både Emil og Veronika skulle kæmpe i henholdsvis kumite kadetter -63 kg og kumite senior -55kg. Emil Friis møder i første kamp en dygtig landsholdskæmper fra Holland og taber kampen 2-0. Emil havde ikke helt dommerne på sin side, men kæmpede flot. Hollænderen ryger senere ud lige inden finalen, så ingen opsamling til Emil denne gang. Veronika Wisniewski møder en dygtig lokal tysk kæmper og ender med at kæmpe uafgjort 1-1, hvorefter Veronika taber 4-1 på flag. Tyskeren ryger ud i semifinalen, så desværre heller ingen opsamling til Veronika.

Vi skulle tidligt op søndag morgen, da stævnet allerede gik i gang kl 8. De første på arealet var Silas Thomsen og Klara Rorhsted, som begge stillede op i kata u12. Silas der lige er fyldt 10 år, fik kamp til stregen af en masse dygtige kæmpere og endte med at vinde en flot bronzemedalje i en pulje på hele 27 deltagere.  Det gik desværre ikke lige så godt for Klara, der blev slået ud lige inden semifinalen og desværre ikke fik chancen for at kæmpe opsamling.

Dernæst gik Amalie Højgaard og Camilla Hansen på i kumite u14 +55kg. Amalie lagde ud og tabte desværre 2-1 til en tysk kæmper og fik desværre ikke mulighed for at komme i opsamling. Lidt bedre gik det for Camilla, der på trods af sygdom, kæmpede sig til en flot bronze. De sidste på arealet var Silas og Klara der stillede op i kumite u12 i henholdsvis -33 kg og +40 kg. Silas måtte desværre trække sig fra kampen pga. hårdt slag i hovedet. Klara kæmper sin kamp super flot, men taber kampen 2 sekunder inden med 3-2 til en kæmper fra Egedal. Det ender desværre med, at der ikke er nogen opsamling til Klara som ellers lå rigtig godt til at tage en medalje.

Selvom det kun blev til 2 bronzemedaljer, leverede alle vores kæmpere et højt niveau og matchede de andre dygtige kæmpere rigtigt godt. Så alt i alt tegner det super godt for fremtidige kat. 3 og 4 stævner, hvor vi regner med en masse medaljer fremadrettet.