kumiteholdet takker af for i år.

Året 2015 har budt på masser af medaljer og succes.

Sidste slag er slået fra boblerholdet fra dette år. Et år hvor vi valgte at nedprioritere eliteholdet og arbejde med bredden og den store talentmasse klubben besidder helt ned til 8 år. Der blev iværksæt en plan om at få klubben, forældrene og flere trænere til at løfte konkurrencedelen til et højere niveau og få flere af klubbens unge kæmper til at deltage til stævner.
Det har været en sand fornøjelse at følge den hurtige udvikling, konkurrencedelen har taget. Vi har fordoblet antallet af medaljer ift. sidste år og har i mange år ikke hjemtaget så mange guldmedaljer som netop i år. Antallet af kæmpere til de nationale stævner er steget markant, hvor vi nu er oppe på omkring 20 kæmpere til visse stævner. Alt dette har været ambitionen fra start, hvor vi var klar over, at der skulle flere hænder til at løfte opgaven. Vi er stolte og taknemmelige over den store opbakning, der har været fra Sempais, forældre, kæmpere og bestyrelse. Forældregruppen blev dannet i sidste halvår og vi har med gruppen, fået ro, struktur og en tryg stemning med til vores stævneaktiviteter. Gruppen er blevet en meget vigtig del af konkurrencen for Kofukan Danmark.

Vi ser enormt meget frem til 2016 hvor konkurrencen bliver taget til nye højder og det nye world cup/DM -hold skal ud og erobre endnu mere terræn. Vi glæder os til at se forældregruppen, kæmperne og Sempais i aktion i 2016. ”En for alle, alle for en” Oshu!

Jule og nytårshilsner fra trænerteamet. Sempai Tina, Sempai Batric, Sempai Daniel san, Sempai Mathias J., Sempai Veronika og Sempai Peter