Flot resultat ved Budo Cup 2015

Kofukan hev igen medaljer hjem fra årets næstsidste stævne.

Kofukan stillede endnu en gang stort hold da der var Budo cup i Ishøj. Der var hele 17 kæmpere tilmeldt, men blev desværre kun til 15 startende, da Julie og Klara desværre løb inden i sygdom op til stævnet, 2 normalt sikre medaljetagere så der var hårdt pres på de resterende 15 kæmpere.

Stævnet var et såkaldt puljestævne sådan så alle fik flest muligt kampe og der blev kæmpet alle mod alle i de respektive kategorier.

Emilia Rohrsted var første Kofukaner på arealet til sin første stævneoptræden og efter at have mødt puljens absolut bedste kæmper fra Sverige i føste kamp, blev det til 2 flotte sejre efterfølgende og Emilia endte på en flot 2 plads i puljen.

Derefter gik Lucas Schirmacher og Elias Rosenlund på arealet (også 2 debutanter) som i en hård pulje med dygtige modstandere, måtte se sig besejret i denne omgang.

Anderledes gik det Anders Hansen og Victor Colberg som i samme pulje "drenge 9 år" gik til stålet fra start af og begge viste fantastiske fighterhjerter ved at vinde første kamp. Der blev givet lidt og taget lidt puljen igennem og det endte med at Anders desværre måtte se sig slået på en samlet 1'plads på point og endte dermed som nr. 2 i puljen.

Anna Klarskov og Julie Sand kæmpede ligeledes i samme pulje "piger 9 år" og her blev der kæmpet med næb og klør fra begge Kofukanere. Det var dog ikke en pulje hvor pointene sad løst hos dommerne, så med stor taktisk snilde endte Anna med at vinde hele molevitten foran Julie som endte som nr. 2 i puljen.

Andreas Oppelstrup kæmpede "drenge 10 år og Andreas lagde flot ud med en 1 - 0 sejr i første kamp. Han måtte desværre se sig slået i de 2 næste kampe for til sidst at trække en uafgjort i sidste kamp.

Silas Thomsen som efterhånden er en af de mere rutinerede kæmpere i ungdomsrækkerne i en alder af bare 9 år, stod i en af de klar stærkeste og største puljer ved stævnet. Silas trak desværre også de bedste kæmpere i de første kampe som desværre var bedre på dagen, men ved flot sejrsvilje endte det med en sejr og en uafgjort mod den forsvarende Danske mester i sidste kamp.

Så gik Camilla Hansen på arealet og med stor selvtillid, taktisk snilde og effektive våben med i rygsækken endte Camilla som puljevinder efter 6 flotte kampe mod bla. en svensk landsholdskæmper og 3 talentcenterkæmpere.

De 3 musketerer Emil Friis, Magnus Weitermeyer og Nikolaj Dynnesen mødtes i samme pulje, hvor det desværre var en talentcenterlæmper fra Tatakau, som som blev puljevinder med kun et enkelt point mere end Emil Friis som i vanlig stil scorede mange point i sin pulje og endte som 2'er i puljen.

Sidst men ikke mindst kæmpede de 2 ældste piger Sara Ali og Nikoline Hjelm, hvor det blev til rent bord for Sara og hun kunne tage pokalen med hjem. Desværre blev det kun til en 2' plads til Nikoline, som i anden kamp lynede med dødbringende spark.

En stor succes for Kofukan hvor roen og strukturen med den nye forældregruppe virkelig også giver ro og tryghed for kæmperne så der kan præsteres gode resultater. Tak til alle kæmperne og forældrene for en oustanding indsats.
 

Skrevet af Sempai Peter