TrŠningsweekend

17.03.2018 - 18.03.2018

Træningsweekend & Klubstævne

Weekenden 17-18 marts 2018

Opstart kl.09.00 i klubben.

 

 

I forbindelse med Danmarksmesterskaberne i Holstebro d. 23-24-25 marts, afholdes der træningsweekend for dem som ønsker at forberede sig. Man er også velkommen til at deltage selvom man ikke skal med til DM, men træningen vil have fokus på stævnedeltagelse.

Træningen vil foregå niveau opdelt således, at alle kan følge og samtidigt får den rette udfordring.

 

Lørdag vil bestå af 3 træningspas, hvorimellem der vil være noget frokost og noget pause og om aftenen vil der være hygge og overnatning i klubben. Det er ok at sove hjemme.

 

Om søndagen vil der være stævnestart kl.9.00 hvor der vil være kata først og derefter kumite.

 

Træning vil primært blive delt op i 3 hold;

 

1)  Nybegynder: Træningen vil bestå af både kumite og kata for dem som ikke har været til stævne eller har været til meget få stævner

2)  Stævneaktive Kata: Træning for dem som har stævneerfaring med kata

3)  Stævneaktive Kumite: Træning for dem som har stævneerfaring med kumite

 

 

Weekenden er ligeledes en mulighed at lære hinanden at kende på tværs af holdene og få et bedre socialt forhold til klubkammeraterne.

 

OBS!Min. 8 år for at deltage til træningsweekenden

Pris for træningsweekend: 100 kr (Tilmeldingen sker på klubmodul, senest d. 14 marts)

 

Hvis du er forældre og kunne tænke dig, at hjælpe til med weekenden, kan du melde dig ind i ”kofukans forældregruppe” på facebook.

 

 

 

Klubstævne 2018

d. 18 marts - start kl. 9.00

 

Igen i år afholdes der klubstævne, hvor både børn og voksne kan stille op i kata og kumite. Puljerne bliver nogenlunde opdelt efter alder, erfaring og størrelse. Der vil være medaljer og et gavekort til førstepladen.

 

Stævnet afholdes i den store hal og der vil være mulighed for køb af kage, kaffe og saftevand. Man er velkommen til at inviterer familie og venner til at komme ned og kigge.

 

Hvis der er nogle forældre der er interesseret i at hjælpe med official bordet, styre lister, hjælpe kæmperne med at holde sig klar med det rigtige udstyr, bage kage til kagebordet eller andet, er I velkomne til at melde jer ind i ”kofukans forældregruppe” på facebook og skrive hvor I kan hjælpe.

 

OBS! Min. 8 år for at deltage til klubstævnet og min. gult bælte for at deltage i kata.

 

Pris for klubstævne: 0 kr

HUSK AT TILMELDE PÅ KLUBMODUL, SENEST D. 16. marts.